символ на ВСГР и два лозунга
ВСГР Символ на ВСГР За майка България

ВСЕБЪЛГАРСКИ СБОР ГЕОРГИ РАКОВСКИ

Форум

Георги Раковски, Белград, 1862 г. Литографна снимка на Георги Раковски

Вашето мнение е важно за нас. На тази страница може да споделите ако желаете вашите виждания, мнения и препоръки, както и да коментирате публикации на други участници във форума. За да направите това, моля кликнете върху бутона Публикуване по-долу.


Публикация във форума | Жельо Михайлов

01.01.2021. Когато един ден сутринта се събудиш

Когато един ден сутринта се събудиш и знаеш, че крадливите червени олигарси и техните слуги съсипвали България и българския народ вече ги няма, когато знаеш, че месечната ти заплата е като в Европа, когато в току-що прочетените новини откриваш поредният закон, който ти улеснява живота, когато навсякъде срещаш радостни и усмихнати хора, когато справедливостта навсякъде е възстановена, когато всички пропъдени българи се връщат в родината си и се радват на щастлив живот, когато никой не краде националните богатства, а честният и почтен човек е на почит, тогава няма да се чудиш защо и откъде всичкото това добро е дошло в страната ти. Просто ще знаеш, че преди няколко години репресираните от комунистическият режим и техните семейства, които по численост са 4 милиона човека, са се събрали в единна политическа формация и заедно с всички родолюбиви българи тук и в чужбина са спечелили изборите, съставили са самостоятелно правителство и са подредили държавата си.

Ние, репресираните от комунистическият режим, сме колосална сила, но докато сме разединени, ще приличаме на умиращ от жажда човек, пред който стои пълна чаша с кристално чиста вода и който трябва само да протегне ръка за да я вземе и утоли жаждата си, обаче той, не я протяга. Да, чашата с водата е властта – за нея става въпрос, но без да я имаме, добрите времена за декомунизация, лустрация и достоен живот, ще се намират винаги в чакалнята.

Радостното е, че повсеместно, репресираните осъзнават и възприемат идеята за обединението. Затова ни предстои да извървим последният решаващ път за да осъществим всичко това и този път на обединението ни трябва да го извървим много бързо - толкова бързо, че още на предстоящите избори, след три месеца, всички да го усетят.

Жельо Михайлов

град Д.

Коментари: 1

#1  Както е казал Радой Ралин - къде се е чуло и видяло Простаци да развяват байряци.

Димитър Митев
25.11.2021